Rakennamme yksilöllisiä koteja puusta

Halutessanne saatte Avain Kotiin -toimituksen aina maanrakennustöistä valmiiksi kodiksi saakka.

Puu on lämminhenkinen ja luo tunnelmaa

Teemme koteja puusta. Puutalon tunnelma on vertaansa vailla, ja puulla saadaan sisustuksesta lämmin ja kodikas, tyyliltään moderni tai perinteinen ja sitä voidaan yhdistää muihin sisustusmateriaaleihin.

Rakenteella on väliä

Sisäilman laadusta puhutaan tänä päivänä hyvin paljon - Ja aivan aiheesta. Hyvä sisäilma onkin ehdottoman tärkeää, josta ei kuulu tinkiä.

Usein keskusteluissa sekoitetaan tietyt asiat, kuten mitä tiiviydellä ja hengittävällä rakenteella tarkoitetaan. Hengittävyys ajatellaan ilman vaihtumiseksi rakojen ja saumojen läpi - Todellisuudessa myös vesihöyryavoin rakenne on ilmatiivis eli vedoton, mutta kosteustekniset ominaisuudet vaikuttavat sisäilmaan laatuun positiivisesti.

Muoviton rakenne tasaa kosteutta

Puupohjaisilla materiaaleilla on luonnollinen ”hengittävyys”, kyky sitoa ja luovuttaa ilmankosteutta. Muoviton rakenne tasaa sisäilmankosteuden vaihteluita sekä estää kosteuden tiivistymisen rakenteeseen esim. kesäjäähdytyksen aikana.

Selluvillaeristeinen passiivirakenne

Toteutamme kohteemme joko ns. tämän päivän normin mukaisella eristystasolla tai passiivirakentein. Suosittelemme passiivirakennetta, koska eristystason lisäys jälkeen päin ei ole kustannustehokasta. Sen sijaan rakennusvaiheessa se on hyvin pieni panostus energiatehokkuuteen.

Greenbuild Termex Zero - Passiivitalo seinärakenne - Avain Kotiin Tampere ja Seinäjoki

GreenBuild Oy:n Termex Zero -passiiviseinärakenne on tutkitusti kosteusteknisesti toimiva sekä erittäin ääntäeristävä. Suositellaan kodin rauhaa arvostaville!

Miksi puukuitueriste?

  • Sallii rakenteen kuivumisen
  • Tasaa kosteusvaihteluita
  • Ei pintoja, joihin kosteus tiivistyy.

Valitse itsellesi sopivin laajuus

Säältä suojaan/runko -toimitus

Säältä suojaan -toimitus on hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä enemmän itse. Saat talon rungon ja kattorakenteet ammattilaisten asentamana, jolloin pääset jatkamaan töitä paremmin suojassa tuulelta ja sateilta.

Ulkoa valmis- tai lämmitysvalmis-toimitus

Tässä vaihtoehdossa saat talotoimituksen astetta pidemmälle toteutettuna esim. ulkopuolisten rakenneosien osalta valmiina, ulkoverhous, vesikate, ikkunat ja ovet asennettuna. Vaihtoehtona on myös ns. lämmitysvalmius, jolloin ulkoseinien ja yläpohjan osalta ilmansulku ja lämmöneristys asennukset ovat tehtynä.

Levyvalmis-toimitus

Rakennustöiden osalta ns. ”viittä vaille” -valmiiksi toimitettu kokonaisuus. Rakentajille, jotka haluavat rakennusprojektin alkuvaiheet ammattilaisten toimesta pystyen samalla keskittymään sisustusratkaisuiden valintoihin, mahdollisesti asentaen pintarakenteet itse.

Avain kotiin -toimitus

Omasta talosta unelmoiville, jotka eivät ehdi tai halua rakentaa itse. Voit vain istua ja ihastella!

Ota yhteyttä!

Luotettavat yhteistyökumppanit

Ideoidaan yhdessä!

Tulisimme mielellämme hankkeeseenne mukaan jo siinä vaiheessa kun tontti on olemassa, mutta sen pidemmälle tehtyjä suunnitelmia ei vielä ole. Jos suunnitelmissa on omakotitalon rakennuttaminen, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!