Täysi palvelu kotisi suunnittelusta rakentamiseen

Avain Kotiin -konsepti tarjoaa yksilöllisen sekä sinulle ja luonnolle hyvän kodin huolettomasti.
Palvelemme kaiken suunnittelusta rakentamiseen saman katon alta.

Kokonaisuus hallintaan - Huolettomasti

AvainKotiinAvain Kotiin on syntynyt asiakkaiden tarpeiden pohjalta palvelemaan pientalorakennuttajia projektin alkumetreiltä oman kodin valmistumiseen.

Olemme toimineet vuosia asiantuntijapalveluissa omakotirakennuttajille mm. pääsuunnittelijan, vastaavan työnjohtajan ja rakennesuunnittelijan tehtävissä. Käytännön kokemukset kertoivat, että rakennusprojektin kokonaisuus pysyy hallinnassa, kun koko projektinjohto tulee yhdeltä taholta.

Rakennusprojektin yhteensovittaminen töiden, perheen ja harrastusten kanssa on haasteellista. Avain Kotiin -toimituksessa saatte huolettoman ja turvallisen tavan rakennuttaa oma koti - Ilman, että omaa aikaasi tarvitsee muokata rakennusprojektin ehdoilla.

Miten rakentaisin? Omana työnä vai teettämällä?

Rakentamisen hintahaitari on suuri ja rakentamispäätöstä tai kustannusarviota ei voi suoraan perustaa keskiarvolaskelmiin. Vaihtelua rakennuskustannuksiin muodostuu talon arkkitehtuurista, oman työn osuudesta, varustelutasosta ja mahdollisesti vaikeammista perustamisolosuhteista.

Kustannuksissa mahdollisuus säästää on nostaa oman työn osuutta. Oma työ on ”halvempaa”, mutta useimmiten aikaa kuluu paljon enemmän kuin rakennusalan ammattilaiselta ja tällöin myös rakennusaikataulu pitkittyy.

AvainKotiin-konsepti tarjoaa sinulle yksilöllisen kodin huolettomasti.

Miksi Avain Kotiin?

Olemme juuri sopivan kokoinen kumppani

Olemme pieni, tehokas sekä aidosti palveleva ja välittävä, rehti suunnittelu- ja rakennustoimisto. Kun sinulla on projektiisi liittyvää kysyttävää, tiedät aina kenelle soittaa.

Olemme kustannustehokas

Tunnemme rakenteet ja niiden vaikutukset kustannuksiin. Näin voimme jo ensimmäisissä tapaamisissa ja suunnitteluvaiheessa huomioida turhan kalliiksi muodostuvat rakennusratkaisut.

Mitä oikeasti kuuluu toimitukseesi?

Talopakettimarkkinoilla on varsin yleistä, että tarjouksen saanut asiakas ei tarkkaan tiedä mitä tarjouksessa on mukana. Me huolehdimme, että asiakkaanamme tiedät tarkalleen sovitun sisällön.

Avoin konsepti

Palvelumme voi räätälöidä hyvinkin yksilöllisesti pelkän materiaalitoimituksen ja valmiiksi rakennetun kodin väliltä.

Ota yhteyttä!

Ideoidaan yhdessä!

Tulisimme mielellämme hankkeeseenne mukaan jo siinä vaiheessa kun tontti on olemassa, mutta sen pidemmälle tehtyjä suunnitelmia ei vielä ole. Jos suunnitelmissa on omakotitalon rakennuttaminen, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä!